Blog

MEDDIG TÜRJÜK?!!!!!

2013.11.27 19:16

 

 

Sajnos megint olyan dolgot olvastam amit nem türhet el jóérzésű MAGYAR ember. Amikor először megláttam azt hittem hogy csak a libsi bérkomentelők szokásos szemétkedése de nem az. Ezt egy "író" írta aki magyarnak hazudja magát és közbe Trianonnal gúnyolódik

 

Így gondozd a magyarodat.


Kis segítség magyartartóknak: - A magyar géniusznak két archetípusa van. A bartók és a puskás. A bartók sovány, a puskás kövér.
- A magyarod élete lokális, szerelme globális. Mit akar ezekkel a magyarokkal? Was für ein magyar?
- A csokorba kötött magyart szétbontjuk, és éles késsel ferdén visszavágjuk. Kivétel a fásszárúak, mert azokat törjük vagy kalapáccsal zúzzuk.
- Nehogy megrohadjon a magyar. Az összement magyart a savó leöntése és Trianon után túrónak használhatjuk...
- A magyar emlõs. Egy magyar nem csinál nyarat.
- A magyar a sötét, ahová Európa ugrik.
- A magyar az új nincs. Az új semmi. Az árnyék.
- Ki tartson magyart? Kezdõ magyarbarát inkább kanmagyart tartson, ne szukát! Tanácsosabb fajtiszta magyart beszerezni, mint valami bizonytalan származású magyart.
- Öreg magyart ne vegyünk! A magyart következetesen dicsérjük vagy dorgáljuk! Lágy, barátságos hang: jól van, jó magyar, illetve keményen, határozottan: pfuj, magyar, helyedre!
- A sárgamagyar... a tágasság érzetét kelti. A narancsmagyar....mámoros. A vörösmagyar....meleg. A jómagyarember.... az már a járásáról megismerszik. Mint komor bikáé. Levegõt minden magyar igényel, de nem huzat formájában. A Kárpát-medence huzatos.
- A magyar a tartós fogyasztási cikkek kategóriájába tartozik.
- Olcsó magyarnak híg a leve!

Esterházy Péter

 

És ennek az "írónak"  a mocskával tele vannak a könyvtárak. Én meg azt kérdezem, hogy MEDDIG TÜRJÜK?!!!!!!!

SZÉKELY AUTONÓMIA ÉS MAGYARGYŰLÖLET

2013.10.31 17:47

Az október 23ai Békemenet után pár nappal tüntettünk a SZÉKELY AUTONÓMIÁÉRT. Teljesen békésen! De a románok máris fenyegetőznek és feljelengetnek. Ilyenkor hol van Európa? Hol van Tavares? Miért nincs egy szavuk se ha a románok nem adják meg nekünk azt ami más nemzeteknek jár? (katalánoknak vagy skótkoknak pl.)

 

Úgy látszik a magyargyűlölet elfogadható Európának. De nem csoda ha egyes "magyar" írók is élenjárnak benne. Pl Spíró: Jönnek a dúlt-keblü mélymagyarok megint, füzfapoéták, jönnek a szarból... Aki ilyet ír az miért nem megy inkább máshova?

KÖLCSEY ÉS A LIBBANATAK

2013.10.18 18:19

Nem nagyon értem rá blogolni eddig de most megint van egy olyan dolog amit nem lehet ölbetett kézzel el tűrni. Azt terjeszti egy Nyári Krisztián nevű "irodalomtörténész" hogy Kölcsey Ferenc férfinak írt szerelmes leveleket. A libbantak persze próbálják jól felfújni a témát a neten és tapsikolnak az örömtől hogy megint rúghatnak egyet a MAGYARSÁGBA.

Hát én azt mondom NE TÜRJÜK EL!!!! Aki nemzeti himnuszunk költőjét lebuzizza annak semmi keresnivalója MAGYARORSZÁGON!!! Menjen oda ahol ezt bűntetlenül megteheti!!! De azt mondom hogy ott is az ottani himusz költőjét buzizza le és kiváncsi leszek mit szólnak hozzá azok akik ott élnek. 

Ha meg tényleg vannak ilyen levelek amiket Kölcsey írt és be lehet bizonyítani hogy tényleg ő írta őket akkor is azt mondom hogy aki szereti a hazáját és a nemzetét az nem veri az ilyet nagydobra!!! Ez a miminális kegyelet ami elvárható. Ez a véleményem!

Első bejegyzés

2013.08.27 18:36

Ma elindítottuk az új blogunkat. Kérjük kövesse figyelemmel, igyekszünk mindig friss információkat közölni. Az üzenetek nyomon követése RSS csatornán keresztül is lehetséges.

Címkék